La nostra visió

Per què no aprofitar la nova legislació de la Unió Europea en matèria de sostenibilitat per a fer costat a les petites i mitjanes empreses de moda?

 

La nostra missió

Treballem braç a braç amb les marques de moda per a guiar-les en el seu camí a través de la nostra avaluació d'impacte gratuïta, garantint l'autenticitat i el seu impacte positiu.

 

Per què estem marcant la diferència?

01. Suport a marques locals

r-evolución és aquí per a canviar les regles del joc perquè està especialment dissenyada per a petites i mitjanes empreses (pimes), a diferència d'altres processos de certificació de la indústria de la moda.

 

02. Certificació europea

Què no et confonguin amb eslògans “verds”! r-evolución és una marca de certificació de la Unió Europea, basada en les noves normatives sobre sosteniblilidad en la indústria tèxtil i del calçat, la qual cosa garanteix la seva qualitat i compromís amb la legislació internacional.

 

03. Transparència i consciència

r-evolución treballa de manera global en tota la cadena de valor del sector de la moda, oferint transparència en tot el procés de certificació i brindant confiança al consumidor per a un consum més conscient.

 

La sostenibilitat ha perdut el seu significat?

El gran volum de certificacions i etiquetes, en ocasions poc transparents i concises, dificulten la presa de decisions informades al consumidor, no creus? Volem anar més enllà del superficial, adoptant un enfocament holístic que abastés tota la cadena de valor de la moda. Basant-nos en aquest concepte, hem desenvolupat la nostra avaluació d'impacte, una eina integral per a avaluar i millorar contínuament cada aspecte de la producció i el consum de moda.

 

Ens hem inspirat en les veus dels qui busquen un canvi en la moda, incloent-hi marques locals i dissenyadors, en definitiva, les pimes. Sabem que aquestes empreses sovint abracen pràctiques més ètiques i responsables, però també enfronten desafiaments únics en el camí cap a la certificació per part de tercers. Entenem les dificultats i costos addicionals que poden sorgir per a complir amb aquests requisits.

 

Escoltar les seves preocupacions i aspiracions ens ha impulsat a dissenyar una certificació que sigui més que un segell, que es converteixi en un moviment cap a una moda amb propòsit.

 

MANIFEST

El nostre compromís:

01. Impulsar un canvi significatiu en la indústria tèxtil, fomentant pràctiques responsables i una comunicació transparent, basada en proves científiques

02. Desafiar-nos a nosaltres mateixos i als nostres col·laboradors per a trobar noves maneres de dissenyar, produir i consumir moda que recolzin la salut del planeta i els seus habitants

03. Mostrar solucions circulars que facilitin a les persones un estil de vida més sostenible

04. Garantir que la informació és compartida de manera accessible i clara, també per a les pimes

05. Erradicar els missatges que inciten al consumisme, consum per impuls o consum compulsiu

06. Destacar nou rols i conceptes d'èxit o aspiracionales més amplis

07. Centrar-se en un màrqueting més inclusiu, que celebri els valors ecològics, socials i culturals positius en la moda

08. Col·laborar amb tota la indústria tèxtil (marques, dissenyadors, proveïdors i consumidors) per a impulsar aquest canvi significatiu

09. Empoderar als consumidors per a prendre decisions millor informades i participar activament en la transició ecològica

10. Donar suport al diàleg amb dirigents i responsables polítics per a impulsar aquest canvi significatiu

 

Aquest manifest està inspirat en "The Sustainable Fashion Communication Playbook" de la UNEP (United Nations Environment Programme) de 2023.

| hola@r-evolucionmoda.com     |     +34 619 17 03 19    |     © 2024 by MS Alma Digital